Karen Van der Aa

Hallo! Ik ben Karen, geboren in 1980 en als eigenaar van een eigen HR Consultancy bedrijf enerzijds en psychotherapeute anderzijds, combineer ik mijn twee passies: de ambitieuze onderneemster maar ook de zachte zorgverlener. Daarmee toon ik ook waar ik zo hard in geloof: de moed hebben om je eigen pad te volgen of te creëren. Durf zoeken en durf ontdekken, ook al weet je niet altijd waar het je zal brengen. Ik heb 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven met een mix aan HR, Sales en Marketing en ondertussen een eigen onderneming. Ik weet dus als geen ander wat het is om in een commerciële omgeving te werken. De voldoening dat dit met zich meebrengt, maar ook de uitdagingen. Uitdagingen zoals: werkdruk, werken in en met teams, mensen aansturen, motiveren, organiseren en resultaten neerzetten en niet in het minst: de balans met je privéleven.

 

Daarnaast ben ik ook werkzaam als coach en psychotherapeute. Want ik hou me in de eerste plaats vooral graag bezig met mensen. En ik merk dat daar in een bedrijfseconomische context niet altijd voldoende ruimte voor is. Helaas, want niets zo boeiend als het verhaal achter elke mens.

 

Ieder van ons heeft een verhaal, eentje dat ook uitdagingen en mindere momenten met zich meebrengt. Veel mensen kunnen niet volgen, voelen zich verloren of hebben een gevoel van tekortschieten:

  • Wat doe ik verkeerd? 

  • Ben ik goed genoeg? 

  • Maak ik wel de juiste keuzes? 

 

Vanuit mijn brede ervaring en achtergrond wil ik graag hulp en begeleiding aanbieden aan zij die de moed hebben om daar hulp bij te zoeken. Want daar is niets mis mee, integendeel. Het kan je blik openen, je krachtiger maken en meer duidelijkheid geven. Zowel bij grote als kleine levensvragen, ongeacht je leeftijd. En in zeer moeilijke periodes kan iemand neutraal, volledig onbevooroordeeld en enkel bezig met jou en jouw verhaal, écht het verschil maken. Niet om je afhankelijk te houden, maar - integendeel - om je te helpen om daarna zelf de weg te nemen die jou gelukkig maakt!

 

Ik ben no-nonsense, maar altijd respectvol en zorgzaam. Veiligheid en vertrouwen is een must. Mensen die eerlijk naar zichzelf durven kijken, dingen in vraag stellen en aan de slag gaan met groei en ontwikkeling, daar heb ik eindeloos respect voor. En ik doe niets liever dan anderen daarin begeleiden. Soms confronterend maar altijd bemoedigend. Want iedereen die de moed heeft om hulp te zoeken, verdient iemand die luistert, bevraagt en meedenkt. Om zo je eigen unieke richting te vinden.

Thema's

Burn-out

Faalangst, zelfvertrouwen, perfectionisme

Laag zelfbeeld

Loopbaancoaching

Leiderschap en ondernemen

Communicatie en assertiviteit

Omgaan met verlies, negatieve emoties, ...

Doelgroepen

(jong)volwassenen prive

Businesscoaching

Groepen

Aangesloten bij

- Better Minds at Work (loopbaancoaching)

- Insights Practitioner

-  Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionale Vormgeving (VVTIV)

Praktisch

Een gesprek duurt 60 minuten.

Tarief: 

€60 (prive-therapie)

Erkend loopbaancoach (vdab loopbaancheques), jouw bijdrage: €10 per uur

Business-coaching: tarief op maat

 

Betalingsmogelijkheden: cash of bankapp

Locatie

House of Innovation

Duboisstraat 50,

2060 Antwerpen

(vlakbij Park Spoor Noord)

 

of

 

Vic Meesstraat 20, 

2900 Schoten

Praktijk

SULIS

All copyright PraktijkSulis - 2020